Η Oblivion Heart και το Pearl Club παρουσιάζουν τον Sasha

  • Ημερομηνία: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
  • Ώρα Έναρξης: 23:00
  • Τοποθεσία: Pearl Club
  • Πόλη: Καλλιθέα, Χαλκιδική

Η OBLIVION HEART και το PEARL CLUB παρουσιάζουν τον:
SASHA (Last Night On Earth)

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΛΛΙΘΕΑ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
@PEARL CLUB

H OBLIVION HEART και το PEARL CLUB υποδέχονται στις 27 Ιουλίου έναν πραγματικό θρύλο της ηλεκτρονικής μουσικής βιομηχανίας: SASHA.

Βιογραφία
Ο υποψήφιος για το βραβείο της Grammy, βραβευμένος με τέσσερα βραβεία International Dance Music Award καθώς και νικητής του βραβείου DJ Mag τέσσερις φορές, ο θρυλικός SASHA είναι ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται εισαγωγή. Τους τελευταίους 18 μήνες εχει ήδη ευημερούσα σταδιοδρομία που αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς κ μετά απο την επιστροφή του στην παραγωγή με το «Vapourspace» το 2015 ύστερα από τετραετή παύση. Από τα κομμάτια που κυκλοφόρησαν το Last Night On Earth μέχρι την υπέροχη συλλογή 'Scene Delete' ο Sasha εξακολουθεί να είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ο απόλυτος διαχρονικός καλλιτέχνης, ο οποίος εξακολουθεί να προσελκύει νέους οπαδούς και να προσελκύει την επόμενη γενιά. Από το 2011, έχει χαράξει έναν νέο τρόπο με την ολοένα και πιο κεντρική αποτύπωση του Last Night On Earth. Επί του παρόντος, στο πέμπτο έτος, η LNOE πέτυχε να αποτελέσει βασική πλατφόρμα για εμπνευσμένα και φρέσκα ταλέντα, όπως οTheo Kottis, Maribou State, Hunter/Game και VONDA7.
Αυτή η χρονιά φέρνει το πολυαναμενόμενο διήμερο φεστιβάλ re-Fracted (live) στο Barbican του Λονδίνου, μια νέα έξι εβδομάδων RESISTANCE εμφάνιση στο Privilege Ibiza ως μέρος ενός παγκόσμιου reunion με τον John Digweed και το ντεμπούτο του στο αγαπημένο label Kompakt, όλα τα οποία εντάσσονται σε ένα ήδη εντυπωσιακό τρέξιμο επιτυχιών του 2017, για τον Ουαλό παραγωγό, όπως και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο Coachella, που καλύπτει το εξώφυλλο του DJ Mag USA, καθώς και εκτεταμένη υποστήριξη του στο BBC Radio 1, συμπεριλαμβανομένου του Last Night On Earth στην ταινία του B.Traits ' Label Mates '.

Πέμπτη 27 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον κατά πολλούς “Son of God” της ηλεκτρονικής σκηνής στο Pearl Club (Καλλιθέα Χαλκιδικής).

http://www.oblivion-heart.gr/el/
http://www.pearlclub.gr/
http://facebook.com/pg/PearlClubHalkidiki
http://facebook.com/pg/oblivionheart1

Venue: Pearl Club
Doors open: 23:00

Line up:
23:00 - 00:30 - SYMMETRIC & SAM
00:30 - 02:00 - MENELAOS FYTILIS & COLLAR
02:00 - After - SASHA

Ταμείο: 10euro

Reservation
+306977567898 & +306947044568 // +302374023577