Η Oblivion Heart παρουσιάζει τους Boston 168

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
  • Ώρα Έναρξης: 23:59
  • Τοποθεσία: Earth Club
  • Πόλη: Θεσσαλονίκη

Η OBLIVION HEART παρουσιάζει:
BOSTON 168 (Enemy Records, Involve Records, OddEven, Attic Music)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
EARTH CLUB, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Oblivion Heart φιλοξενεί στις 17 Μαρτίου δυο Ιταλούς επιστήμονες της techno & acid techno ηλεκτρονικής σκηνής για να μας παρουσιάσουν το πολυσυζητημένο ανά την Ευρώπη live τους.

Boston 168
Στο Τορίνο, πόλη βιομηχανικής και μουσικής παραγωγής, γεννιούνται οι Boston 168, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Sergio Pace και Vincenzo Ferramosca, ένα αναλογικό ντουέτο που εν μέσω των παραγωγών τους στοχεύουν στον επαναπροσδιορισμό ενός ιδιότυπου πεδίου του ηλεκτρονικού ήχου της: Acid Techno.
Οι Boston 168 είναι ένα εργαστήριο ηχητικής χειροτεχνίας: ο Sergio Pace και ο Vincenzo Ferramosca είναι δύο ηλεκτρονικοί ερευνητές, οι οποίοι έχουν περάσει χρόνια να εργάζονται στους ζωντανούς ήχους για να δημιουργήσουν νέες λύσεις στην σύσταση της techno . Το 2010, οι δύο νέοι παραγωγοί συνδέονται με το label Old and Young: ένας συνδυασμός της εμπειρίας του Gambo με την νέα φρέσκια τους άποψη, προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη βάση της techno.
Οι δύο νέοι παραγωγοί αρχίζουν να δουλεύουν τα live set τους: ως εκ τούτου, ακτινοβολούν με την κοσμική τους ζεστασιά, τα ξημερώματα στις αποθήκες, στις πρώην βιομηχανίες και στα club, παίρνοντας το ακροατήριό τους σε techno ταξίδια με παραδοσιακή ταχύτητα, αναζητώντας για νέους χώρους βαρύτητας και τις μαύρες τρύπες του ήχου. Ο Sergio Pace και το πολύπλευρο έργο του Vincenzo Ferramosca αναμιγνύουν την ακουστική των παραδοσιακών μηχανών που άφησε την ιστορία της στην techno, του Roland Tr909, του tr707, της Moog Mother 32 και άλλου τεχνολογικού υλικού. Η ανατροφοδότηση της διεθνούς κοινότητας techno είναι τεράστια: οι Boston 168 δημοσιεύουν σε διαφορετικά label όπως Enemy, Involve, Oddeven, και τα live showcases τους ταξιδεύουν στη Γαλλία, την Ιταλία και σε όλη την Ευρώπη.
Τα: Oblivion EP και Black Hole EP έχουν μια τεράστια έκρηξη στο Decks.de και παραμένουν στην πρώτη θέση στα techno chart του Beatport για εβδομάδες, τα κομμάτια τους: Terror Acid και Acid Morning παίζονται στο Berghain. Οι Boston 168 εργάζονται για το νέο τους EP στο Attic Music, το ιταλικό techno label επιμελημένο από τον Fabrizio Lapiana. Δύο επιστήμονες και ένα live set για μια νέα αυγή της Acid Techno... Boston 168.

Facebook: https://www.facebook.com/oblivionheart1/
Website: http://www.oblivion-heart.gr/

Προπώληση (Presale): 12€
Ταμείο (On door): 15€

Mπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας:
Ηλεκτρονικά:
- https://www.viva.gr/tickets/music/earth-club/oblivion-heart-pr-boston-168

Φυσικά σημεία:
- Underground // Δημητρίου Γούναρη 20 & Πλ. Ναυαρίνου
- Underground // Αγίας Σοφίας 24
- Petits tresors // Κλεάνθους 43, Κ.Τούμπα
- Barberians Cuts On The Rocks // Φιλικής Εταιρείας 15
- S48 Coffeece // Ελπίδος 48, Πολίχνη
- The Barber Club Theodoros Fachouridis // Αρριανού 7

Location: Earth Club
Address: Frixou 5, Thessaloniki
Doors Open: 00:00

LINE UP
00:00 – 01:30 – Nikko Repits
01:30 – 03:30 – Valano
03:30 – 05:30 – Boston 168 Live
05:30 – After – Future of Matter

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ // FOR MORE INFO & RESERVATIONS: 6947 004100, 6944 898086

Our heart beats fast and loud. Follow our pulse, stay tuned, release yourself, dance! Be there.