Η Oblivion Heart παρουσιάζει Slam

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017
  • Ώρα Έναρξης: 23:59
  • Τοποθεσία: Earth Club
  • Πόλη: Θεσσαλονίκη

Η OBLIVION HEART παρουσιάζει:
SLAM (Soma Records)

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
EARTH CLUB, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Oblivion Heart διοργανώνει για τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας της, ένα δυναμικό event και καλωσορίζει στην Θεσσαλονίκη τους θρυλικούς: Slam. Έπειτα από την πρώτη τους εμφάνιση για την εταιρία μας το 2015, στην αποθήκη 8 στο λιμάνι, αυτήν την φορά τους φιλοξενούμε στο καινούργιο club της πόλης το: “Earth”, προσδοκώντας για ακόμα μία φορά να εκπληρώσουν τις μουσικές επιθυμίες μας.

SLAM
Το 2017 είναι μία από τις καλύτερες & πιό λαμπερές χρονιές για την καριέρα του δυναμικού δίδυμου από τη Γλασκώβη ονόματι Slam (aka Stuart McMillan & Orde Meikle).
Καθώς η Soma Records των Slam προετοιμάζεται για το 25ο έτος του επικού της ταξιδιού, χρειάζεται μόνο μια ματιά στις νέες παραγωγές για να καταλάβει κανείς γιατί έχουν παραμείνει στην κορυφή και σταθερά στην πρωτοπορία της μουσικής καινοτομίας.
Τα τελευταία 3 χρόνια το ζευγάρι έχει επίσης αναπτύξει το ραδιόφωνο Slam, παρέχοντας μερικούς από τους καλύτερους DJs και μουσικούς που έχει να προσφέρει η Techno σε ένα μαζικό και πιστό εβδομαδιαίο πρόγραμμα, με μια πραγματικά underground γεύση.

Οι SLAM, διοργανωτές του “Slam Tent” από το 1997, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Σκωτίας “T in the Park” και resident djs των καθιερωμένων party στη Γλασκώβη, το “Pressure” στο Arches και το “Return to Mono” στο Sub Club, που κατατάχθηκαν ανάμεσα “στις καλύτερες βραδιές του πλανήτη”, γνωρίζουν πώς να συνεπάρουν το κοινό τους μέσα από δυναμικούς ήχους, αδιάκοπη ένταση και εκρηκτικές στιγμές, αποδεικνύοντας με τη δουλειά τους τη θέση τους στη σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή.
Μετά την παρουσίαση μερικών από τα ωραιότερα έργα τους μέχρι σήμερα με το πέμπτο άλμπουμ τους, «Reverse Proceed»
οι θρυλικοί παραγωγοί συνεχίζουν να αποδεικνύουν γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής, πρόσφατα με το remix τους " Clouds” & “ Complete control”, μια πραγματική βόμβα που ακούγεται από τους κορυφαίους DJs σε όλο το φάσμα της Techno σκηνής, ακολουθούμενη από το τεράστιο "Make You Move" στη σειρά track τους.
Οι SLAM δεν ήταν ποτέ αυτοί που στηρίζονται στις μουσικές δάφνες τους και συνεχώς και σταθερά πειραματίζονται στο στούντιο, δουλεύοντας πλήθος κομματιών, πολλά από τα οποία έχουν εμφανιστεί πρόσφατα με τη μορφή singles για labels όπως: Figure, Drumcode και φυσικά τη δική τους Soma Records.

Η OBLIVION HEART διοργανώνει ένα άκρως ιδιαίτερο techno party, στο “Earth” club, Φρίξου 5/ περιοχή Fix, για μια underground, πολλά υποσχόμενη βραδιά...

Facebook: https://www.facebook.com/oblivionheart1
Website: http://www.oblivion-heart.gr
Ra: https://www.residentadvisor.net/events/1023705

VENUE: EARTH CLUB, Frixou 5, Thessaloniki
Doors Open: 00:00

LINE UP
00:00 – 01:30 – Harolas
01:30 – 03:00 – Zoe
03:00 – 06:00 – Slam
06:00 – After – Mr.Ado

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ / TICKETS
Προπώληση (Presale): 12€
Ταμείο (On door): 15€

Αγοράστε τα εισιτήριά σας online: https://www.viva.gr/tickets/music/eart-club/oblivion-heart-pres-slam