Οblivion Heart & CΗΙCness present Nastia & Etapp Kyle

  • Date: Tuesday, 25 December 2018
  • Time: 23:00
  • Place: Earth Club
  • City: Thessaloniki

Oblivion Heart x CHICness
25.12 | Earth Club

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018, ανήμερα των Χριστουγέννων, οι Oblivion Heart & CHICness συνεργάζονται και ετοιμάζονται να κλείσουν το 2018 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Παρουσιάζουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης ένα ιδιαίτερα εκρηκτικό line up για μια βραδιά πολλά υποσχόμενη στο ξεχωριστό χώρο του Earth Club!

Nastia (UKR)
Etapp Kyle (UKR)
Daria Kolosova (UKR)

Supporting acts:
Symmetric (GR)
Bleur (GR)

Τιμές εισιτηρίων:
- Προπώληση: 14€
- Ταμείο: 18€

Σημεία προπώλησης:
- Undergroundskate Shop (Ναυαρίνου)
- Undergroundskate Shop (Αγίας Σοφίας)
Manoir (Κατούνη)
- Σε όλα τα καταστήματα WIND (Πανελλαδικά)
- Σε όλα τα καταστήματα Seven Spots (Πανελλαδικά)

Online: https://goo.gl/Qimgy9

Τηλέφωνο κρατήσεων: (+30) 6946504933

Nastia
-----------------
"I love my hobby, which transformed into my profession and my way of life during recent years. My aim is to see as many people as possible on the dancefloor and to dance with them, leading the mood with what unites us all - music. I am what I do."

Η άνοδος της Nastia στην τρέχουσα θέση της δεν ήταν παρά ένας απροσδόκητος ανεμοστρόβιλος επιτυχίας. Η DJ, promoter, ιδιοκτήτης δισκογραφικής και παραγωγός γεννήθηκε σ ένα μικρό χωριό της Ουκρανίας και σφυρηλάτησε το δικό της μονοπάτι προς την ευρεία αναγνώριση μέσω της αγάπης της για τη μουσική χωρίς καμία επίσημη εκπαίδευση.

Μετά την πρώτη της επίσκεψη σ ένα μεγάλο club στην πολύ Donetsk, εντυπωσιάστηκε, και αμέσως μετά ξεκίνησε να δουλεύει εκεί ως χορεύτρια παράλληλα με το διάβασμα. Σε λιγότερο από ένα χρόνο έμαθε από μονή της πως να παίζει μουσική και club της χώρας ξεκίνησαν να την κλείνουν. Πέρα από τα πάρτη που διοργανώνει με την δισκογραφική της εταιρία, η Nastia είναι πολύ απασχολημένη κάνοντας tour και παίζοντας σε αναγνωρισμένα venue όπως το Panorama Bar και το Fabric του Λονδίνου.

Είναι μια πολυτάλαντη DJ και ειδική στο να διαβάζει το κοινό, καθώς μπορεί να παίξει industrial techno, exerimental, house ή D'n'B ανάλογα με την περίπτωση. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος της ημέρας ο βασικός της στόχος είναι να κάνει το κοινό να χορέψει μαζί της, όπως έκανε και εκείνη στο πρώτο της club στο Donetsk.

Links:
https://www.residentadvisor.net/dj/nastia
https://www.facebook.com/Nastia.official
https://soundcloud.com/nastia_ua

Etapp Kyle
-----------------
Η ηλεκτρονική μουσική καιρό τώρα μοιάζει με κάτι πέρα από έναν ρυθμό και μια μελωδία και θυμίζει περισσότερο το διάστημα ως μια μουσική διάσταση. Τα τελευταία χρόνια η σκοτεινή και συχνά παραισθησιογόνος techno έχει συμπυκνωθεί σε μια έμμονη με διαστημικές ιδιότητες του ήχου.

Αυτή είναι η προσέγγιση ενός λάτρη του ήχου, η όποια αντηχεί από τα υποσυστήματα των πιο αναγνωρισμένων techno θεσμών και φεστιβάλ του κόσμου.

Links:
https://www.residentadvisor.net/dj/etappkyle
https://www.facebook.com/etappkyle
https://soundcloud.com/etappkyle

Daria Kolosova
-----------------
Links:
https://www.residentadvisor.net/dj/dariakolosova
https://www.facebook.com/kolosova.ua
https://soundcloud.com/dar_key

Symmetric
-----------------
Links:
https://www.residentadvisor.net/dj/symmetric
https://www.facebook.com/symmetricofficial
https://soundcloud.com/symmetricofficial

Bleur
-----------------
Links:
https://www.facebook.com/Bleurmusic
https://soundcloud.com/bleurmusic